NVM aankoopmakelaar Zeeland

Uw oog laten vallen op een huis of een bedrijfspand in Zeeland?

Bij de aankoop van een nieuwe woning gaat het veelal om een emotionele en zakelijke afweging. Het zakelijke en professionele aspect nemen wij u als professionele NVM aankoopmakelaars graag uit handen.

NVM-makelaar

Een NVM-makelaar behartigt alleen uw belangen. De meeste mensen weten namelijk niet dat een makelaar alleen voor de koper óf verkoper van hetzelfde huis mag optreden. De NVM ziet daar gelukkig streng op toe.
NVM-makelaars dienen zich te houden aan de NVM Erecode. Daarnaast volgen NVM-makelaars verplichte cursussen en trainingen zodat de kennis op peil wordt gehouden. Een NVM-makelaar heeft toegang tot de NVM Database, waarin allerlei data wordt verzameld. Een NVM-makelaar kan u precies vertellen wat de staat is van een pand, de achtergrond van een pand, hoe lang het al te koop staat en in wat voor soort buurt de woning zich bevindt.

Wanneer u zaken doet met een NVM-makelaar beschikt u dus altijd over de meest actuele kennis en jarenlange ervaring.
Een goede aankoopmakelaar luistert naar uw wensen, weet wat er speelt in de omgeving en kan u wijzen op alternatieven waar u zelf nooit op zou komen. Maar een aankoopmakelaar kan nog veel meer voor u betekenen:

Woonwens

Bij de eerste stap analyseren we uw woonwensen. We stellen kritische vragen, uiteraard mag u hetzelfde doen. We zoeken passende woningen die aansluiten bij uw woonwensen en kijken wat financieel haalbaar is.

Bezichtigen woning

Wanneer u een of meerdere geschikte woningen hebt gevonden die nauw aansluiten bij uw woonwensen, gaan we deze woningen samen bezichtigen. We begeleiden u gedurende deze bezichtigingen en geven advies.

Daarnaast taxeren wij de woning op basis van (onder andere) de bouwkundige staat en omgevingsfactoren.

Onderhandelingen

Vervolgens komt een belangrijk onderdeel: de onderhandelingen. We bespreken een onderhandelingstechniek en brengen, namens u, een bod uit op de woning. Uiteraard houden we u op de hoogte van de vorderingen van de onderhandelingen.

Juridische zaken

Onze makelaars regelen naast de onderhandelingen ook alle verdere juridische zaken. Een voorbeeld hiervan is het controleren van de voorlopige koopakte. Deze wordt normaal gesproken opgemaakt door de verkopende makelaar. Hierdoor kan het echter voorkomen dat er voorwaarden instaan die mogelijk voor u nadelig zijn. Samen nemen we de koopakte en bijbehorende ontbindende voorwaarden door en filteren onevenredig nadeel.

De overdracht

Bij de notaris vindt uiteindelijk de feitelijke levering plaatsvinden. Voordat we naar de notaris gaan, controleren we nog eenmaal de woning. Dit is belangrijk om er zeker van te zijn dat u de woning aankoopt in de staat zoals dit is afgesproken. Bij de notaris zullen beide partijen aanwezig zijn om de akte te tekenen. De notaris zorgt daarnaast voor alle betalingen. Wanneer de overdracht heeft plaatsgevonden bent u de nieuwe eigenaar van de woning.

After-sales-service

Uiteraard zijn wij ook na de oplevering nog beschikbaar voor vragen. Schroom niet om dan nog contact met ons op te nemen voor al uw vragen!

Aanvraagformulier

Vul vrijblijvend ons onderstaande aanvraagformulier in om contact op te nemen met een van onze NVM-makelaars. Wanneer u ons formulier hebt ingevuld, zal een makelaar contact met u opnemen.

Uw gegevens
Gegevens aan te kopen woning (indien bekend)